Alles in 1 vergelijken

Consumenten geven per jaar veel te veel geld uit voor verschillende abonnementen. Vaak worden er nog steeds drie losse diensten afgenomen in plaatst van één alles in 1 pakket. Deze pakketten zijn een soort bundels voor internet, tv en bellen die de klant bij de meeste providers zelf kan samenstellen. Dit heeft wel een flink aantal voordelen. Je hoeft maandelijks slechts voor alle drie de diensten maar één keer geld over te maken of te laten afschrijven want 3 factuurtjes behoren met een “alle in one” pakket tot het verleden.

Met alles in 1 van Ziggo bijvoorbeeld krijg je er ook nog een gratis klantenservice en gratis bellen naar klanten die ook een abonnement van Ziggo hebben. Ziggo kun je echter niet via glasvezel abonneren, dat is dan wel weer nadeel van deze toch zeer bekende alles in 1 provider die beweert dat de backbone toch echt wel volledig verglaasd is. Het schijnt dat het laatste stukje tot in je woning, ongeveer 300 meter nog coax is en ze dit alleen zouden moeten vervangen zodat er ook Ziggo via glasvezel beschikbaar is.

Nog meer voordelen

Om van nog meer voordelen te kunnen genieten kun je het beste beginnen met alles in 1 vergelijken. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt want natuurlijk maak niet iedereen gebruik van alle opties die je bij een internet, televisie en bellen abonnement krijgt. Het is dus beter wanneer je goed vergelijkt en je eigen pakket gaat samenstellen. Wanneer je weinig op internet doet maar veel naar televisie kijkt of vaker de telefoon pakt om je vriend of vriendin te bellen heb je niet veel aan razendsnel internet en hoef je dus niet het duurste pakket af te sluiten.
Wanneer je echter niet veel voor de buis hangt en geen kinderen hebt, wat moet je dan met al die HD-Zenders en kinderkanalen? Het is maar goed, dat je dit bij de meeste alles in 1 aanbieders en aanbiedingen zelf kunt bepalen en samenstellen.

Alles in 1 in combinatie met mobiele telefonie

Mobiele telefonie is iets wat we eigenlijk niet kunnen missen, althans iedereen beschikt vandaag de dag over een mobiele telefoon. Het is dus fijn dat een aantal aanbieders je de mogelijkheid geven je alles in 1 pakket te combineren met een mobiel abonnement of telefonie. Dit is wel zo handig en goedkoop! Je hebt in dit geval dus 4 diensten onder één dak en bij meerdere mobiele apparaten van dezelfde aanbieder de mogelijkheid om zelfs gratis naar elkaar te kunnen bellen. Je ziet, de voordelen van alles in 1 spreken voor zich! Begin snel met vergelijken van de glasvezel pakketten.